Novinky

Novoroční dárek s přáním všeho dobrého do roku 2018

V posledních dnech a týdnech jsem asi byla trochu asociální. Přelom roku pro mne znamená, že se můžu vrhnout do něčeho nového, ale předtím je potřeba vymést staré pavučiny a zbavit se pár věcí, předmětů a myšlenek, které už patří do minulosti. Děláte to také tak? Je to nesmírně příjemné! Hlavně zjistíte, že na místo starého vždy přijde něco nového.

A tak jsem mimo jiné smazala z naší domény staré stránky Mišmaše a vytvořila stránky zcela nové. Líbí se vám?

Jdu totiž do nového roku s novým projektem – právě se totiž formuje nová kapela, která v těchto dnech dolazuje své složení a brzy vám ji také představím. Jen jak si plácneme a bude to definitivní!

Zjistila jsem totiž, že mě vůbec nemotivuje být jenom sama za sebe. Přece jenom parta je parta a víc nástrojů, víc muziky, tedy aspoň většinou! 😀

Další moje vroucné přání bylo tedy vyslyšeno. V poslední době, když jsem chodila na nejrůznější koncerty a čerpala inspiraci, jsem tak toužila vrátit se zpět na pódia s kapelou, pracovat na nové muzice, hrát, HRÁT!

Do nového roku bych vám všem moc přála, aby se vám také splnilo nějaké velké přání. Přeji vám taky, abyste si uměli přát, hluboce a ze srdce a abyste věřili, že se vaše sny splní. Funguje to!

Na závěr bych vám ráda dala malý dárek. Mám tady ještě pár CD Alishi&Mišmaš z roku 2015 a ráda bych je poslala do světa! Po Česku a Moravě jen za cenu poštovného + bublinkatá obálka, sakum prásk za 70 Kč, do zahraničí po domluvě! Budu ráda, když si je dáte třeba do auta anebo prostě do své sbírky a budete vědět, že tady jsem, tvořím a něco pro vás zase brzy vymyslím. Napište mi o CD nejraději na alishi@alishi.cz, ve zprávě vám sdělím podrobnosti.

S přáním všeho dobrého do roku 2018

Alishi