Novinky, Poslechněte si, Stáhněte si

Stáhněte si album a přispějte na dobrou věc!

Tak už totálně došla – cédéčka s názvem „Alice“. Není divu, od roku 2012 už uběhl dlouhý čas a je jich mezi vámi několik set, už ani nevím, kolik přesně. Protože ale tohle album, které jsme natočili společně s Vojtou Zíchou a kluky z někdejší sestavy jihočeské kapely SemTam, považuji za velmi zdařilé, říkala jsem si, že bych vám jej ráda dala k dispozici. Za obzvláště nezapomenutelné považuji osobité banjo a rezofonickou kytaru již zmiňovaného Vojty Zíchy, ale i průzračné vokály Lenky Huszárové nebo malebnou baskytaru Petra Novotného, který až donedávna působil v kapele Žalmana Lohonky a který se k účasti na mém albu dostal (pro mne) šťastnou náhodou – kempoval totiž tou dobou ve studiu Petra Michala v Českých Budějovicích, kde jsme natáčeli. Právě Petr Michal a Karel Dřínek, kteří seděli v kamrlíku se všemi těmi přístroji a zvučili, míchali, ladili a radili, nám také vydatně pomohli ke zvuku, který mám na tomhle cédéčku moc ráda. Jo a fotografie, které mimochodem vznikly na první svátek vánoční nedaleko Třeboně, ty má na svědomí můj někdejší kolega z MF Dnes, Láďa Němec.

Album obsahuje čtyři autorské skladby a jednu píseň převzatou, tou je původní bobdylanovský příběh o zatraceném Diamond Joeovi. Najdete tu taky skladbu Tady jsem to já, která se sem tam objevuje v éteru Country Radia, a další písně jako Morning Faces (Ranní tváře), To Be like the Wind (Větrem se stát) a Zůstáváš.

Prosím, stáhněte si album, tady je:

Jistě vidíte, že album dávám ke stažení volně, nemám tady žádný e-shop. Ale chci vás moc požádat, abyste poslali za album nějakou kačku ne mně, ale paní, která minulý týden vyhořela i s rodinou nedaleko Choustníka na Táborsku. Viděla jsem o tom reportáž na Čt v pořadu 168 hodin a moc jsem o tom přemýšlela. Paní přišla důsledkem požáru o malého chlapečka – zrovna tak velkého, jako je ten náš, a pochopitelně teď nemají vůbec nic, jejímu nejmenšímu jsou teprve 2 měsíce. Prosím, zda byste jí takto přispěli – jako odměnu za radost, kterou vám snad přinese poslech CD, a věřím, že se snad takto znásobí příspěvek, který bych jinak poslala jen za sebe. Obec jí zřídila transparetní účet, viz níže. Částku nechám na vás.

Číslo účtu 282578002/0300

Variabilní symbol 3911820

ZDE můžete zhlédnout reportáž z pořadu 168 hodin;

ZDE je původní odkaz na stránky obce Choustník.

Moc vám děkuji a těším se na reakce těch z vás, kteří jste album ještě neslyšeli 🙂 Napište mi prosím také, kdyby něco nefungovalo…pokusím se v rámci svých pseudoajťáckých dovedností napravit 😉

Napište mi třeba sem anebo kamkoliv 🙂

Krásné (ještě chvíli zimní) dny!!!

Alishi