Novinky

Alishi v soutěžní desítce Talentu Country Radia 2024

Celý duben budou éterem znít soutěžní písně letošního Talentu Country Radia. Kdo z desítky soutěžících se stane letošním Talentem, se dozvíme 28. dubna. Mám velikou radost, že právě teď, krátce před vydáním mého debutového alba, se v této nominované desítce objevila také moje milovaná skladba Volám do dávnověku, tedy píseň o Moravském krasu, stopách člověka v krajině i o životě vůbec, nahraná ve studiu Karla Macálky. Děkuji skvělé Lence Titzové na bicí, Karlu Macálkovi za nádherné kytarky a baskytaru na nahrávce a týmu Country Radia za důvěru, se kterou mne do vysílání pod krásným startovním číslem 1 nasadili! O to více, když se do soutěže letos přihlásilo na 116 interpretů.

V letošním ročníku soutěže se sešla silná desítka. Je to velmi rozmanitá skvadra – a obzvláště mne těší, že je tu také několik kvalitních ženských elementů.

Hlasovat pro mne můžete SMSkou

Pochopitelně si budu moc přát, abyste poslali hlasy právě mé skladbě VOLÁM DO DÁVNOVĚKU, což můžete učinit pomocí 👉 SMS ve tvaru CR (mezera) 1 zaslané na číslo 900 06 03, ale na webu Country Radia si nyní můžete soutěžní skladby poslechnout všechny a vše náležitě a svědomitě porovnat! Odkaz přikládám níže.

Co se teď bude dít?

Skladby soutěžní desítky budou znít na vlnách Country Radia po celý duben. Pozor, do 21. dubna všechny – a od 22. dubna pak už jen finálové tři, z nichž vzejde Talent Country Radia 2024. ✨

Jdete do toho? Pomůžete mi?

Děkuji ze ❤️ za vaši podporu 🙏 a také za sdílení!
Alishi 🎸

https://www.countryradio.cz/clanky/talent-country-radia-2024-235.html 

Foto: Renata Kotyzová, úprava: Alishi