Poslechněte si, Pozvánky, Reportáže, Videa

Záznam koncertu ze Zahrady písničkářů TV NOE odvysílá už 12. února

Již v pondělí 12. února v 18:45 si můžete na TV Noe pustit premiéru mého medailonku ze Zahrady písničkářů ze září 2023. Ve Farské zahradě televize v centru Ostravy zahrálo 6 písničkářů a duí, mezitím se odehrávaly na jiné scéně rozhovory, vše bylo zaznamenáno a minulý týden cyklus těchto medailonků začala TV Noe vysílat.

Zahrada písničkářů volně navazuje na dříve slavný festival, který se konal v Náměšti na Hané. Jednou jsem na tomto původním slavném festivalu byla a musím jen souhlasit s produkčním týmem TV Noe, že na naší scéně chybí! Díky lidem, jako je Pavel Strakoš anebo Lukáš Hradil, se však  reinkarnoval, a to přímo na obrazovky TV Noe. >> Děkuji za vaše nadšení, se kterým to pro hudbu děláte, pánové, a vůbec díky TV Noe, která se jako jedna z mála zajímá o náš menšinový žánr, hledá nové interprety a prezentuje je.

Výběr kapel probíhá prostřednictvím konkurzu a je mi velkou ctí, že jsem byla pozvaná mezi 6 finalistů, kteří na druhém ročníku Zahrady písničkářů zahráli. Součástí medailonku každého z účastníků je sestřih vystoupení, ale také zmiňovaný rozhovor. Hloubavé otázky mi kladl Luděk Strašák a zde zase musím poděkovat za osobitost a kreativní přístup! ☺️

Medailonek i písničky mne myslím krásně vystihují, záznam nás příjemně vrací do doby pozdního léta a mne do prosluněného odpoledne stráveného s milými lidmi a spoustou rozmanité muziky. Ze srdce Vám mohu doporučit i další interprety, jejichž medailonky budou ještě odvysílány, protože zde můžete pro sebe objevit nová jména: například talentovaného písničkáře Alexe Býčka či ostříleného muzikanta Marka Vojtěcha, který navazuje na tradici staropražských písniček.

Srdečně zvu ke sledování na TV Noe:

  • premiéra: pondělí 12. února 2024 v 18:45
  • repríza: pátek 16. února 2024 ve 12:50

Další interpreti (dle programu v dalších týdnech):

  • Duo Zahranice
  • Pavel Pokorný
  • Zbytečný luxus
  • Marek Vojtěch
  • Alex Býček
  • bonus: koncert Mirek Kemel & trio (mé doporučení!)

Všechny záznamy budou k dispozici i na YouTube kanálu TV Noe – doplním sem odkaz, jakmile bude k dispozici.

Prozatím připojuji alespoň pozvánku a těším se na vaše ohlasy!


Alishi ❤️