Nezařazeno, Reportáže, Videa

Živé záznamy z Notování

Notování v roce 2023 opět představilo velmi různorodou plejádu folk muzikantů a písničkářů, kteří se pohybují na naší scéně. S mnohými se známe osobně, a tak moje dvě zastávky na této soutěži táhnoucí se vždy napříč celým rokem byly spíš příjemným a pohodovým setkáním, než nějakými soutěžními nervy.

V základním kole jsem se potkala třeba s písničkářem Ježíškem, který mě oslovil už dříve svými písněmi na hraně poetiky, něhy a syrovosti, a v semifinálovém večeru jsem si opět velmi užila fenomenální Sašu Niklíčkovou s Láďou Niklíčkem, kteří mě vždy pobaví svým osobitým inteligentním humorem.

Velmi gratuluji vítězům – rada Notování si vybrala Michala Vaňka a diváci zase dali nejvíce hlasů duu Martin Čepelík & Andrea Mineva. Panu doktoru Čepelíkovi už jsem děkovala, ale udělám to ještě tady, to se totiž nevidí.. Když se mi stalo, že jsem dala omylem do své Godinky nevhodnou (neznačkovou) baterku, odmítla spolupracovat a doktor se tehdy zachoval jako opravdový gentleman a bez řečí mi půjčil svého Furcha. Moc si této „první pomoci“ vážím a děkuji.

Děkuji též pořadatelskému týmu Notování, jak neúnavně se o vše kolem organizace starají, nedávno byl odstartován jubilejní již 20. ročník soutěže.

K aktuálním informacím okolo Notování tudy: https://www.notovani.cz/

Videa z 2. semifinálového večera si sem s dovolením odložím, protože se mi moc líbí jejich nálada. Mají energii pokročilého podzimu a mou už lehce nostalgickou náladu, která se u mne dostavuje koncem roku. Zároveň je znát, že jsem se ten den potkala s příjemnými lidmi a moc pěkně jsem si se všemi popovídala 😁

Náhledové foto: Renata Králová

Videa na YouTube vložila: Džexna

S láskou ❤️

Alishi 🎸