Novinky, Pozvánky

Než začne jaro, uvidíme se v Brně, v Prostějově i Českých Budějovicích

Celá šťastná, v novém roce se zase vydávám na cesty. V únoru se potkáme v Brně, v březnu v Prostějově a v dubnu mne čekejte v Českých Budějovicích. 🙂

Kdysi jsem se úplně opíjela tím pocitem, když jsme chodili po vandrech a já jsem měla vše potřebné na zádech v batohu. Směsice čisté radosti z bytí, štěstí, svobody. Dneska se přistihnu, jak podobně šťastná a svobodná se cítím, mám-li auto od podlahy po střechu nacpané kytarami, kombíčky a dalšími nezbytnosti a jedu na štaci! Za novými lidmi, místy, příběhy, potkat se s vámi, poklábosit a trošku si postěžovat na dobu, na trable, na naše křehká těla, říct si něco povzbuzujícího a něco o malosti našeho bytí v porovnání s velikostí vesmíru.

Marně se neříká, dávej pozor, co si přeješ, já se na podzim cítila vyčerpaná a tak usilovně se snažila zpomalit, že se teď doslova nemůžeme nahodit, děti pořád stůňou, já se bráním zuby nehty, ale jsem jako zaseknutá, tak se to snažím prolomit, stejně jako u nás v lomu prolamují otužilci lednové ledy, aby si připomněli v ledové vodě sami sebe.

A tak teď ještě velmi postupně, ale zato s láskou a nadšením pracujeme na tom novém klipu k písničce Volám do dávnověku, nahráváme muziku, spoustu krásných tónů, já se tak těším, až vám ji představím! A s ní celou tu partu mých hudebních kolegů, na kterou jsem tedy obzvlášť pyšná, jsou to profíci, každý je expert na něco jiného a dohromady je to skvělá banda.

Prý nám začíná ten rok Vodního tygra a prý to bude pěkný šupec, úspěchy, ale i nutnost plavat, tak do toho jdu, přátelé, voda je můj živel, ty dvojky mi letos dost vyhovují, jako tygr se umím prát taky, takže něco pro mě. Vždycky mi to připomene takový motivační citát: „Přestaň čekat, že se moře někdy uklidní, musíš se naučit plachtit v bouři.“ Svatá pravda.  

Mám na to ještě měsíc, abych to trochu nakopla, a pak za Vámi opět vyrazím, nacpu si auto, navařím guláš, vyperu dětem ponožky, předám je tatínkovi a jedu – nejdříve 24. února Café Práh v Brně, pak 25. března Art kavárna Prostějov22. dubna Divadlo U Kapličky, mé rodné milované České Budějovice. Pro více informací mrkněte na plakátky událostí v sekci Koncerty a pro nejžhavější aktuality prosím pojďte na můj Facebook: @alishimusic

Moc se těším!

Alishi

Alishi